כמה עולה קוצץ ירקות איכותי

תוכן עניינים

מחפשים את המתנה המושלמת ?

השאירו פרטים ונחזור אליכם

אם אתם בדיוק מנסים דיאטה חדשה, או שאתם נהנים מסלט גם ללא סיבה מיוחדת – ודאי תשמחו לשמוע שחברת "סלייסר" מציעה קוצץ ירקות איכותי, שיחסוך לכם את כל זמן הכנת הסלט, ויהפוך את הסלט שלכם למפתה יותר בעזרת חיתוך מדויק לקוביות. מעניין אתכם לשמוע עוד?

 

קוצץ ירקות לקוביות

קוצץ הירקות של חברת סלייסר הוא מהדגמים הנמכרים והאיכותיים בעולם. הקוצץ מכיל שתי סכינים (אחת המיועדת לחיתוך גס, והשנייה מיועדת לחיתוך דק), וכן מיכל אחסון גדול. הקוצץ עמיד במיוחד, מתפרק בקלות, מגיע עם אביזרי ניקוי (מזלגות ומברשת), וכן כולל אחריות לשנה.

בעזרת הקוצץ, תוכלו להכין את הסלט המושלם – הסכין הקטנה מאפשרת חיתוך לקוביות מדויקות לקבלת סלט ישראלי וכיפי, וכן בעזרת הסכין הגדולה תוכלו לחתוך את הסלט לחתיכות גסות יותר, שמתאימות אף לחיתוך תפוחי אדמה או בטטה.

מחיר קוצץ הירקות הוא 149.90 ₪.

 

מאסטר סלייסר

מאסטר סלייסר הוא הדגם המתקדם ביותר של חברת סלייסר. בעזרתו תוכלו לקצוץ סוגים שונים של ירקות או פירות בו זמנית, והוא מתאים לכל סוגי הירקות. השימוש במאסטר סלייסר הוא ידני, בעזרת ידית סיבוב שמפעילה את הקוצץ – ולכן הוא מתאים גם לשימוש מחוץ לבית.

המאסטר סלייסר יכול לשמש, מלבד קיצוץ ירקות, גם לערבוב קצפת או טחינה, ואף לייבוש עלים ועשבי תיבול שונים.

המאסטר סלייסר נמכר במבצע לזמן מוגבל, בעלות של 99.90 ₪ (במקום 149.90 ₪).

 

מה תוכלו להכין בעזרת קוצץ הירקות?

כאמור, תוכלו מלבד חיתוך של ירקות ופירות, לחתוך גם תפוחי אדמה, בטטות ועוד. להלן אחד מהמתכונים האהובים ביותר על ישראלים, בו תוכלו לעשות שימוש גם בקוצץ הירקות.

 

מתכון לסלט בטטה קריספי

מצרכים לסלט

  1. חבילת עלי בייבי שטופים
  2. סלסלת פטריות שטופות ופרוסות (מומלץ להשתמש בשמפיניון)
  3. חצי חבילת עגבניות שרי חצויות  3/4 כוס אגוזי מלך קלויים וקצוצים גס
  4.  1/2 כוס צנוברים קלויים
  5.  1 בטטה גדולה

 

מצרכים לרוטב

  1.  כף חרדל
  2.  3 כפות דבש
  3. 5 כפות שמן זית
  4. חומץ בלסמי, מלח ופלפל לפי הטעם

 

הוראות הכנה

  1. את כל מרכיבי הסלט, מלבד הבטטה, יש לחתוך (ניתן לעשות זאת בעזרת קוצץ הירקות שרכשתם וכך לחסוך זמן עבודה), לשים בקערה ולערבב.
  2. יש לערבב בקערה נפרדת את כל מרכיבי הרוטב, ולשפוך אותם על הסלט.
  3. יש לקלוף את הבטטה וליצור ממנה רצועות קטנות (ניתן לעשות זאת בעזרת קוצץ הירקות, או בעזרת קולפן).
  4. יש לחמם שמן עמוק במחבת, ולטגן את רצועות הבטטה עד להזהבה, ולאחר מכן להוציא ולשים בנייר סופג.
  5. את סלסולי הבטטות שמתקבלים יש לסדר מעל הסלט, ולהגיש.

אנו מקווים שבפעמים הבאות בהם תכינו סלט, תוכלו לחסוך זמן רב באמצעות שימוש בקוצץ הירקות!

ירקות קצוצים

אהבתם את מה שקראתם ? שתפו בקליק
מאמרים נוספים שעלולים לעניין אתכם